BEELDMERKHET

De visuele identiteit moet zorgvuldig worden gekozen, omdat het ook iets moet vertellen over de kernactiviteit van de organisatie en/of in welke branche het zich bevindt. Het moet het DNA van het bedrijf of instelling uitstralen!


lars gerritsen partners logo front beeldmerkhet

 

Als bedrijf of instelling is het wel degelijk van belang een zorgvuldig gekozen en origineel beeldmerk, woordmerk en of monogram te hebben! Over het algemeen ook wel “logo” genoemd. Het fungeert als het “gezicht” van het bedrijf of instelling. De belangrijkheid zit ‘m in de herkenning. Denk hierbij aan documenten, presentatie- & promotiemateriaal, website, pand, auto’s en vrachtwagens.

Kortom, het geeft een identiteit. Deze visuele identiteit moet zorgvuldig worden gekozen, omdat het ook iets moet vertellen over de kernactiviteit van de organisatie en/of in welke branche het zich bevindt. Het moet het DNA van het bedrijf of instelling uitstralen!

Uiteraard komt er ook veel gevoel en smaak bij kijken. Past het bij het imago van het bedrijf of instelling. Is die “link” gemaakt, het spreekt aan en de kleuren “voelen” goed aan, dan zijn we al een eind in de juiste richting.

Toch moeten we er ook functioneel naar kijken. Is het leesbaar, is het te drukken en digitaal te gebruiken.
Met name het digitale gebruik wordt meer en meer belangrijker in deze tijd. Sociaal media is niet meer weg te denken. Kortom, we moeten ons ook afvragen of het te gebruiken is als profielfoto. Deze kleine weergave op mobiele telefoons, tablets en desktops moet wel direct herkenbaar zijn.

Al met al komt er best veel kijken bij het ontwikkelen van een logo. BEELDMERKHET is hierin zeer creatief en daarom de geschikte partner om tot het gewenste resultaat te komen.Bedrijfsnaam:  BEELDMERKHET
Adres: Nijhofflaan 20
3319 BR Dordrechtt
Telefoonnummer: 078-6552500
Website: www.beeldmerkhet.nl

BEZOEK DE WEBSITE VAN VAN BEELDMERKHET


Lars Gerritsen Partners Bluepoint ECommerce Intro
Lars Gerritsen Partners MLINE Intro
Lars Gerritsen Partner Cep Sports
Lars Gerritsen Partners Beeldmerkhet Intro
Lars Gerritsen Partners Extra running Intro
Lars Gerritsen Partners Mol Lifting
Lars Gerritsen Partners EagleFotografie Intro
Pelican Rouge Coffee Solutions
Lars Gerritsen Partners Toco Tholin Intro
Lars Gerritsen Partners Oldekamp Sport Intro